Winkelsurveillance

Veiligheid door Zorgzaamheid!
BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Diefstal in winkels is een groot probleem voor menig ondernemer. Er is nog steeds een groep mensen die het heel normaal vindt om tijdens het boodschappen doen te stelen of een winkel in te lopen, hun slag te slaan en zich daarna uit de voeten te maken. Natuurlijk kunt u producten onzichtbaar beveiligen om de kans op diefstal te verkleinen. Maar u kunt ook kiezen voor winkelsurveillance door vakbekwame beveiligers van BEX Beveiliging Exclusief. Onopvallend maar doeltreffend houden zij alles in de winkel goed in de gaten om zo de kans op diefstal van goederen te verkleinen.

Winkelsurveillance BEX Beveiliging Exclusief

Niet alleen uw spullen kunnen ten prooi vallen aan diefstal, dit geldt ook voor eigendommen van uw klanten. Steeds meer mensen hebben bij het winkelen hun smartphone bij zich, een gewild object voor winkeldieven nu er steeds minder met cash geld wordt betaald en het stelen van portemonnees daardoor wat minder ‘lucratief’ wordt. Als u kiest voor winkelsurveillance door een medewerker van BEX Beveiliging Exclusief geeft u daarmee dus ook uw klanten een veilig gevoel dat ze met een gerust hart hun inkopen bij u kunnen doen.

Fraude door personeel efficiënt opgespoord en gemeld

In een winkel zijn het soms niet alleen ongewenste bezoekers of klanten die diefstal plegen. Het kan ook gebeuren dat medewerkers zich hieraan schuldig maken. Dit kan door het achterhouden van goederen en deze voor eigen gebruik ontvreemden of door het principe van ‘sweethearting’. Dit is een term die wordt gebruikt voor medewerkers die aan familie of vrienden goederen meegeven zonder dat deze worden afgerekend of waarvoor een veel te lage prijs wordt berekend. Deze vorm van fraude is vaak erg lastig aan te tonen omdat op de kassa vaak niet te zien is dat er iets niet klopt. De winkelsurveillant van BEX Beveiliging Exclusief kan bij vermoeden van fraude een medewerker onopvallend extra in de gaten houden en extra controles uitvoeren om de fraude aan het licht te brengen.

Overweegt u om winkelsurveillance voor uw bedrijf uit te besteden? Dan bent u aan het juiste adres bij BEX Beveiliging Exclusief. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen als het gaat om winkelsurveillance. U kunt uw wensen aan ons doorgeven waarna wij voor u een winkelsurveillant of meerdere medewerkers gaan werven die voor u aan de slag kunnen gaan. Dit kan tijdens de nacht zijn, in het weekend of ook tijdens reguliere kantooruren. Vanzelfsprekend trekken wij alleen medewerkers aan die zonder problemen een VOG verkrijgen en die ook in alle andere opzichten aan onze strenge selectie voorwaarden voldoen.
Winkelsurveillance
Interesse in één van onze diensten?
Plan een advies gesprek in.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2023
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!