Over Bex

Beveiliging Exclusief

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Over BEX Beveiliging Exclusief: opgericht in 1999, is niet meer weg te denken in onze regio. Regio betekent voor BEX Beveiliging o.a. groot Haaglanden, Alphen aan den Rijn, Rijswijk, Delft, Voorburg, Leidschendam, maar ook in Rotterdam, Zoetermeer, Gouda, Leiden en Alphen a/d Rijn is BEX Beveiliging Exclusief BV actief met zijn bewakingsdiensten. Om de klanten datgene te kunnen bieden wat BEX Beveiliging Exclusief BV al sinds jaren biedt en om ons met name te onderscheiden ten opzichte van de andere grote beveiligingsbedrijven, is het van essentieel belang ons karakter te blijven behouden. Karakter van het bedrijf zijn de korte lijnen naar de organisatie, goed om kunnen gaan met ad hoc situaties, flexibiliteit van de medewerkers en met name kwaliteit leveren en aanpassen gericht op de wensen van de opdrachtgever.
Over Bex

Beveiliging staat voorop! BEX Beveiliging Exclusief

Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden: objectbewaking van overheidsinstanties, casino’s, vastgoedbedrijven, gemeente, een landelijk textiel bedrijf, schoolgemeenschappen, alsmede een Betaald Voetbal Organisatie hier in de regio. De mobiele surveillance is sedert 2014 in een samenwerkingsverband tot uiting gekomen. Alles wat in dit segment thuis hoort; alarmopvolging voor bedrijven en particulieren, het openen en sluiten op verzoek van bedrijfspanden, het begeleiden van medewerkers bij sluiting van het object, controleronden in de avond en nachtelijke uren bij diverse objecten en een zeer belangrijk product “collectieve beveiliging” van bedrijventerreinen, kunnen wij voor u verzorgen vanuit het samenwerkingsverband.

Overweegt u om BEX Beveiliging voor uw bedrijf in te schakelen? Dan bent u aan het juiste adres! Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen als het gaat om beveiliging. U kunt uw wensen aan ons doorgeven waarna wij voor u een beveiliger of meerdere medewerkers gaan werven die voor u aan de slag kunnen gaan. Dit kan tijdens de nacht zijn, in het weekend of ook tijdens reguliere kantooruren. Vanzelfsprekend worden al onze medewerkers gescreend door Bijzondere Wetten (Justitie) voordat zij te werk gaan en zullen zij ook in alle andere opzichten aan onze strenge selectie voorwaarden voldoen.

Zonder zorgen met BEX Beveiliging

BEX Beveiliging staat voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers en voor hospitality!
Beveiligers van BEX Beveiliging worden met zorg gerekruteerd. Daarnaast vinden wij het bij BEX Beveiliging Exclusief belangrijk dat onze medewerkers er representatief uitzien, met een goed verzorgd uiterlijk en een professioneel uniform. Uiteraard spreken en schrijven onze medewerkers goed Nederlands en Engels.

Samen met u gaan we aan de slag om beveiligers te werven die passen bij uw profiel en wensen. Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiligerof een dienstverlenende City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt een adviesgesprek aanvragen voor het verzorgen van winkelsurveillance diensten voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.
Bij verschillende gemeentes zijn wij ook actief met City Stewards en Toezichthouders. Wij ondersteunen de afdeling handhaving en toezicht met onze City Stewards en Toezichthouders. De City Stewards zijn de gastheren en dames van de gemeente. Zij bieden ondersteuning aan de burgers en signaleren ‘’problemen’’.

Deze ‘’problemen’’ worden doorgegeven en zo snel mogelijk aangepakt. Daarnaast zijn de Toezichthouders ondersteunend aan de Boa’s en inspecteurs. Sinds de Corona maatregelen in zijn gegaan, ondersteunen wij ook op markten en drukke recreatiegebieden met de City Stewards. Zij waarborgen de veiligheid van het publiek en zorgen er onder andere voor dat alles in goede banen geleid wordt.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!