City Stewards

BEX Beveiliging Exclusief
BEX is al geruime tijd bekend met de City Stewards, sinds de Corona hebben steeds meer gemeentes gebruik gemaakt van deze dienst om zo op drukke plaatsen de omgeving voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.
Objectbeveiliging is er voor BEX Beveiliging Exclusief in vele varianten, van toegangscontrole bij casino’s, receptiewerkzaamheden bij instellingen en grote bedrijven, algemene beveiliging op terreinen of beveiliging bij jongerencentra en scholen. Op ieder object zijn er specifieke wensen met betrekking tot de dienstverlening.

City Stewards zijn vanuit de gemeente hospitality medewerkers. Zij helpen de burgers waar mogelijk en bieden desgewenst ondersteuning aan de afdeling Toezicht & Handhaving. Naast het beantwoorden van vragen van inwoners en bezoekers van de stad, zijn zij de ogen en oren voor de gemeente op straat en kunnen zij als gastheren/vrouwen functioneren op drukke momenten en plekken of bij evenementen. Het vrijhouden van bepaalde routes/doorgangen voor de hulpdiensten, maar ook crowdcontrol op een gastvrije en vriendelijke manier in tijd van Corona is inmiddels bij meerdere gemeente onderdeel van de werkzaamheden.

De medewerkers lopen in voor iedereen herkenbaar uniform. Dit verhoogt het gevoel van veiligheid bij de burgers en ondernemers. Zij kunnen fungeren als dé schakel tussen handhaving, politie en gemeente. Door de focus op hospitality en communicatie te leggen zijn zij gemakkelijk en laagdrempelig benaderbaar en een goede informatiebron voor de betrokken partijen.

Wat ook gebleken is, is dat de aanwezigheid van City Stewards zaken als zakkenrollerij en winkeldiefstal tevens reduceert in winkelgebieden.
Gemeente Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp en Rotterdam hebben hier inmiddels de effectiviteit van ingezien.
City Stewards
Interesse in één van onze diensten?
Plan een advies gesprek in.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Copyright ©
2023
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!