Toezichthouders

BEX Beveiliging Exclusief
Het inzetten van Toezichthouders kan grote voordelen hebben als gemeente. Zo kunnen zij de afdeling Toezicht & Handhaving ontlasten waar het zaken die in de APV van de betreffende gemeente betreft.
Indien aangewezen kunnen zij zich bezighouden met taakaccenten als bijvoorbeeld milieu onderzoeken of het ordenen en/of inzichtelijk maken van de situatie met betrekking tot fietsen, caravans en aanhangers. Uiteraard na een gedegen inwerkperiode op de voor hen belangrijke materie.
Op deze manier hebben de handhavers meer tijd om zich bezig te houden met zaken die meer of andere prioriteiten hebben.

Tevens vervullen de toezichthouders, net als de City Stewards, een belangrijke rol op het gebied van hospitality en gastvrijheid. Zij zijn geüniformeerd in de stad aanwezig en zodoende herkenbaar voor burgers die vragen hebben of tegen bepaalde problemen aan lopen. Dit resulteert ook in een vermindering van de kleine criminaliteit binnen de gemeente. Onze toezichthouders dragen bij aan de verhoging van de kwaliteit van de samenleving en de veiligheid. Zij maken rapportages op van de gebeurtenissen en staan in nauw contact met de collega’s van handhaving. Dit verbetert de communicatie vanuit de burger op straat naar de gemeente en andersom.
Toezichthouders
Interesse in één van onze diensten?
Plan een advies gesprek in.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!