Mobiele surveillance

Veiligheid door Zorgzaamheid!
BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Zoekt u een beveiligingspartner voor mobiele surveillance voor één of meerdere bedrijfslocaties? Neem dan contact op met BEX Beveiliging Exclusief. Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bedrijf met lokale beveiligingspartners. De dienstverlening die wij bieden in de mobiele surveillance is zeer uitgebreid. Vanuit onze vestiging in Den Haag opereren wij regionaal in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Alphen aan den Rijn en Leidschendam, hier zijn wij ook actief met onze andere veiligheidsdiensten.

Mobiele surveillance BEX Beveiliging Exclusief

Op verzoek of met een bepaalde frequentie per dag of per week kunnen onze mobiele surveillanten een interne (binnen ronde) of externe (buiten ronde) doen in en om uw (bedrijfs)pand. Hierbij word gelet op eventuele inbraak- en brandgevaarlijke situaties. En of er onbevoegde personen zich op uw terrein bevinden.

Alarmopvolging

Alarmopvolging is een van de diensten die wij aanbieden binnen onze mobiele surveillance en behoord tot de taken van onze mobiele surveillanten. Na het ontvangen van een melding door de meldkamer zal onze mobiele surveillance dienst zo snel mogelijk aanrijden naar de locatie waar het alarm afgaat. Belangrijk is dat er snel gehandeld wordt want een inbraak gebeurt in een paar minuten. En een brand kan daarentegen juist uitlopen. Een snelle en adequate handeling is van essentieel belang zodat de eventuele schade beperkt kan worden. Onze kracht is onder meer dat we gebruik maken surveillanten die de locatie ter plaatse goed kennen en die goede contacten hebben met lokale ondernemers en overheden. Kennis is in dit geval alles.
Als er een strafbaar feit begaan is, schakelt de surveillant via de meldkamer u, alsmede de politie in. Ook kan de surveillant ter plaatse glas- en braakschade (laten) verhelpen. Zodra de situatie weer veilig is wordt het alarm weer ingeschakeld en het pand veilig afgesloten.
Na elke melding worden de bevindingen van de mobiele surveillant gebundeld in een rapportage. Deze ontvangt u per e-mail, zodat u te allen tijde inhoudelijk op de hoogte bent van de aard van de meldingen.

Wanneer zet ik alarmopvolging in?

Alarmopvolging werkt altijd in combinatie met andere beveiligingssystemen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een alarmsysteem of beveiligingscamera’s. U kunt ons ook inzetten als u het aantal meldingen voor alarmopvolging wil terugdringen. Wij kunnen samen met u een beveiligingsscan uitvoeren, waarbij wij in kaart brengen hoe wij het aantal meldingen en dus ook de kosten kunnen terugdringen.
Mobiele surveillance
Interesse in één van onze diensten?
Plan een advies gesprek in.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!