Portier en receptiediensten

BEX Beveiliging Exclusief
BEX Beveiliging Exclusief is vooral gericht op objectbeveiliging waarbij niet alleen de veiligheid centraal staat, maar ook het dienstverlenende karakter. Representativiteit en goed communicerend vermogen zijn even zo zeer belangrijke eigenschappen waar een medewerker van BEX Beveiliging Exclusief aan moet voldoen.
Portier- en receptiediensten zijn te vergelijken met sommige objectbewakingsopdrachten. Duidelijk is dat het karakter van deze dienstverlening vooral ligt op de gastvriendelijkheid, communicerend vermogen en netheid van zowel de beveiliger alsmede zijn omgeving.

BEX Beveiliging Exclusief is met deze dienstverlening vooral actief bij die bedrijven die tot een bepaalde tijd zelf een medewerker bij de receptie aan het werk hebben en deze wordt vervangen door de beveiliger aan het eind van de persoon zijn werkdag.

Voor BEX Beveiliging Exclusief geldt dat na een gedegen inwerkperiode en in samenspraak met de opdrachtgever de beveiliger zijn werkzaamheden zelfstandig uitvoert. Dit vindt vooral plaatst in de grotere gebouwen, waarbij de beveiliger meerdere taken heeft en deze taken goed moet beheersen voordat hij aan de slag gaat. De beveiliger zal zijn werkzaamheden vastleggen in een rapportage en daarmee heeft de opdrachtgever direct inzage in de ontstane omstandigheden.

Om de opdracht optimaal in kwaliteit te kunnen behartigen is voor BEX Beveiliging Exclusief ook de begeleiding tijdens de opdracht een belangrijk aspect. De manager operationele zaken van BEX Beveiliging Exclusief heeft regelmatig contact met de opdrachtgever en kan hiermee alle verkregen informatie doornemen met de te werk gestelde beveiliger op het object.
Portier en receptiediensten
Interesse in één van onze diensten?
Plan een advies gesprek in.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!