Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

Winkelsurveillance Gouda

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Diefstal in winkels is een groot probleem voor menig ondernemer. Er is nog steeds een groep mensen die het heel normaal vindt om tijdens het boodschappen doen te stelen of een winkel in te lopen, hun slag te slaan en zich daarna uit de voeten te maken. Natuurlijk kunt u producten onzichtbaar beveiligen om de kans op diefstal te verkleinen. Maar u kunt ook kiezen voor winkelsurveillance Gouda door vakbekwame beveiligers van BEX Beveiliging Exclusief. Onopvallend maar doeltreffend houden zij alles in de winkel goed in de gaten om zo de kans op diefstal van goederen te verkleinen. 
Winkelsurveillance

Winkelsurveillance BEX Beveiliging Exclusief

Niet alleen uw spullen kunnen ten prooi vallen aan diefstal, dit geldt ook voor eigendommen van uw klanten. Steeds meer mensen hebben bij het winkelen hun smartphone bij zich, een gewild object voor winkeldieven nu er steeds minder met cash geld wordt betaald en het stelen van portemonnees daardoor wat minder ‘lucratief’ wordt. Als u kiest voor winkelsurveillance Gouda door een medewerker van BEX Beveiliging Exclusief geeft u daarmee dus ook uw klanten een veilig gevoel dat ze met een gerust hart hun inkopen bij u kunnen doen.

Fraude door personeel efficiënt opgespoord en gemeld

In een winkel zijn het soms niet alleen ongewenste bezoekers of klanten die diefstal plegen. Het kan ook gebeuren dat medewerkers zich hieraan schuldig maken. Dit kan door het achterhouden van goederen en deze voor eigen gebruik ontvreemden of door het principe van ‘sweethearting’. Dit is een term die wordt gebruikt voor medewerkers die aan familie of vrienden goederen meegeven zonder dat deze worden afgerekend of waarvoor een veel te lage prijs wordt berekend. Deze vorm van fraude is vaak erg lastig aan te tonen omdat op de kassa vaak niet te zien is dat er iets niet klopt. De winkelsurveillant van BEX Beveiliging Exclusief kan bij vermoeden van fraude een medewerker onopvallend extra in de gaten houden en extra controles uitvoeren om de fraude aan het licht te brengen.

Overweegt u om winkelsurveillance Gouda voor uw bedrijf uit te besteden? Dan bent u aan het juiste adres bij BEX Beveiliging Exclusief. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen als het gaat om winkelsurveillance. U kunt uw wensen aan ons doorgeven waarna wij voor u een winkelsurveillant of meerdere medewerkers gaan werven die voor u aan de slag kunnen gaan. Dit kan tijdens de nacht zijn, in het weekend of ook tijdens reguliere kantooruren. Vanzelfsprekend trekken wij alleen medewerkers aan die zonder problemen een VOG verkrijgen en die ook in alle andere opzichten aan onze strenge selectie voorwaarden voldoen.

Doeltreffende Winkelsurveillance Gouda

Beveiligers van BEX Beveiliging Exclusief worden met zorg gerekruteerd. Eenmaal aan het werk wordt veel waarde gehecht aan een juiste houding ten opzichte van medewerkers en klanten. Uw klanten moeten immers in alle vrijheid hun aankopen kunnen doen zonder het idee te hebben dat ze voortdurend in de gaten worden gehouden zonder dat daar aanleiding voor is. Dat zelfde geldt voor uw personeel. Als zij gewoon hun werk doen dan moet een winkelsurveillant niet ‘in de weg lopen’. Daarnaast vinden wij het bij BEX Beveiliging Exclusief belangrijk dat onze medewerkers er representatief uitzien, met een goed verzorgd uiterlijk en een onberispelijk uniform. Onze winkelsurveillance Gouda medewerkers spreken goed Nederlands en als dat door de klant wordt gevraagd ook andere talen. Zij kunnen indien nodig vragen van een klant beantwoorden, zoals waar bepaalde producten te vinden zijn.

Wanneer u via BEX Beveiliging een winkelsurveillant in dienst neemt kan deze u of uw personeel ook assisteren bij bepaalde werkzaamheden. Denk aan het laden of lossen van vracht of het opruimen in de winkel. Zo ontstaat ook meer contact met de medewerkers waardoor de winkelsurveillant een beeld krijgt van wie er in de zaak werkt. Zo kunnen eventuele onrechtmatigheden zoals fraude, diefstal of sweethearting door personeel eerder worden ontdekt en aangepakt.

Samen met u gaan we aan de slag om winkelsurveillanten te werven die passen bij uw profiel en wensen. Als u uw klanten een veilig gevoel wilt geven en verliezen als gevolg van diefstal wilt verkleinen. Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt een adviesgesprek aanvragen voor het verzorgen van winkelsurveillance Gouda diensten voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, winkelsurveillance Gouda.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!