Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

Objectbeveiliging Rotterdam

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Objectbeveiliging Rotterdam is door BEX Beveiliging Exclusief vooral gericht op beveiliging waarbij niet alleen de veiligheid centraal staat, maar ook het dienstverlenende karakter. Representativiteit en goed communicerend vermogen zijn even zo zeer belangrijke eigenschappen waar een medewerker van BEX Beveiliging Exclusief aan moet voldoen.
Objectbeveiliging

Objectbeveiliging BEX Beveiliging Exclusief

Objectbeveiliging Rotterdam is er voor BEX Beveiliging Exclusief in vele varianten. Van toegangscontrole bij casino’s, receptiewerkzaamheden bij instellingen en grote bedrijven, algemene beveiliging op terreinen of beveiliging bij jongerencentra en scholen. Op ieder object zijn er specifieke wensen met betrekking tot de dienstverlening.

Voor BEX Beveiliging Exclusief geldt dat na een gedegen inwerkperiode en in samenspraak met de opdrachtgever de beveiliger zijn werkzaamheden zelfstandig uitvoert. Dit vindt vooral plaatst in de grotere gebouwen, waarbij de beveiliger meerdere taken heeft en deze taken goed moet beheersen voordat hij aan de slag gaat. De beveiliger zal zijn werkzaamheden vastleggen in een rapportage en daarmee heeft de opdrachtgever direct inzage in de ontstane omstandigheden.

U kunt bij ons terecht voor verschillende beveiligingsdiensten. Denkt u hierbij aan objectbewaking van ziekenhuizen, schoolgemeenschappen, vastgoedbedrijven, overheidsinstantie en kantoorpanden. Bij verschillende opdrachtgevers zijn onze beveiligers niet alleen ‘’beveiliger’’, maar ook toezichthouder, gastvrouw of heer en verzorgen wij ook receptie- hospitality diensten. Wij leveren ook werk op maat en geheel naar wens van de klant. Hierbij kunt u denken aan alarmopvolging, het openen en sluiten van bedrijfspanden, het begeleiden van medewerkers bij sluiting van het object, controleronden in de avond en nacht en ‘’collectieve beveiliging’’ van bedrijventerreinen. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor u en uw bedrijf.

Professionele Objectbeveiliging Rotterdam

Om de opdracht optimaal in kwaliteit te kunnen behartigen is voor Bex Beveiliging Exclusief ook de begeleiding tijdens de opdracht een belangrijk aspect. De manager operationele zaken van Bex Beveiliging Exclusief heeft regelmatig contact met de opdrachtgever en kan hiermee alle verkregen informatie doornemen met de te werk gestelde beveiliger op het object.

BEX Beveiliging Exclusief is een van de middelgrote beveiligingsbedrijven in de regio Rotterdam. We handelen altijd naar de wensen van onze klanten en zetten medewerkers in die staan voor hun vak. Al onze medewerkers zijn gescreend en uitgebreid opgeleid. Om onze medewerkers vakbekwaam te houden, volgen zij regelmatig aanvullende opleidingen en trainingen.

Kies je voor professionele Objectbeveiliging Rotterdam van BEX Beveiliging Exclusief dan bent u verzekerd van opgeleid personeel! 

Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, Objectbeveiliging Rotterdam
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!