Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
BEX Beveiliging Exclusief, opgericht in 1999, is niet meer weg te denken in onze regio. Regio betekent voor BEX Beveiliging o.a. groot Haaglanden, Alphen aan den Rijn, Rijswijk, Delft, Voorburg, Leidschendam, maar ook in Rotterdam, Zoetermeer, Gouda, Leiden en Alphen a/d Rijn is BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn Beveiliging Exclusief BV actief met zijn bewakingsdiensten. Om de klanten datgene te kunnen bieden wat BEX Beveiliging Exclusief BV al sinds jaren biedt en om ons met name te onderscheiden ten opzichte van de andere grote beveiligingsbedrijven, is het van essentieel belang ons karakter te blijven behouden. Karakter van het bedrijf zijn de korte lijnen naar de organisatie, goed om kunnen gaan met ad hoc situaties, flexibiliteit van de medewerkers en met name kwaliteit leveren en aanpassen gericht op de wensen van de opdrachtgever. BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn
Bex beveiliging

Beveiliging staat voorop! BEX Beveiliging Exclusief

Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden van BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn: objectbewaking van overheidsinstanties, casino’s, vastgoedbedrijven, gemeente, een landelijk textiel bedrijf, schoolgemeenschappen, alsmede een Betaald Voetbal Organisatie hier in de regio. De mobiele surveillance is sedert 2014 in een samenwerkingsverband tot uiting gekomen. Alles wat in dit segment thuis hoort, alarmopvolging voor bedrijven en particulieren, het openen en sluiten op verzoek van bedrijfspanden, het begeleiden van medewerkers bij sluiting van het object, controleronden in de avond en nachtelijke uren bij diverse objecten en een zeer belangrijk product “collectieve beveiliging” van bedrijventerreinen, kunnen wij voor u verzorgen vanuit het samenwerkingsverband.

Overweegt u om BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn voor uw bedrijf uit te besteden? Dan bent u aan het juiste adres bij BEX Beveiliging Exclusief. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen als het gaat om beveiliging. U kunt uw wensen aan ons doorgeven waarna wij voor u een beveiliger of meerdere medewerkers gaan werven die voor u aan de slag kunnen gaan. Dit kan tijdens de nacht zijn, in het weekend of ook tijdens reguliere kantooruren. Vanzelfsprekend trekken wij alleen medewerkers aan die zonder problemen een VOG verkrijgen en die ook in alle andere opzichten aan onze strenge selectie voorwaarden voldoen.

Zonder zorgen met BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn

Beveiligers van BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn worden met zorg gerekruteerd. Eenmaal aan het werk wordt veel waarde gehecht aan een juiste houding ten opzichte van medewerkers en klanten. Uw klanten moeten immers in alle vrijheid hun aankopen kunnen doen zonder het idee te hebben dat ze voortdurend in de gaten worden gehouden zonder dat daar aanleiding voor is. Dat zelfde geldt voor uw personeel. Als zij gewoon hun werk doen dan moet een beveiliger niet ‘in de weg lopen’. Daarnaast vinden wij het bij BEX Beveiliging Exclusief belangrijk dat onze medewerkers er representatief uitzien, met een goed verzorgd uiterlijk en een onberispelijk uniform. Onze BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn medewerkers spreken goed Nederlands en als dat door de klant wordt gevraagd ook andere talen. Zij kunnen indien nodig vragen van een klant beantwoorden, zoals waar bepaalde producten te vinden zijn.

Wanneer u via BEX Beveiliging een beveiliger in dienst neemt kan deze u of uw personeel ook assisteren bij bepaalde werkzaamheden. Denk aan het laden of lossen van vracht of het opruimen in de winkel. Zo ontstaat ook meer contact met de medewerkers waardoor de beveiliger een beeld krijgt van wie er in de zaak werkt. Zo kunnen eventuele onrechtmatigheden zoals fraude, diefstal of sweethearting door personeel eerder worden ontdekt en aangepakt.

Samen met u gaan we aan de slag om beveiligers te werven die passen bij uw profiel en wensen. Als u uw klanten een veilig gevoel wilt geven en verliezen als gevolg van diefstal wilt verkleinen. Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt een adviesgesprek aanvragen voor het verzorgen van winkelsurveillance Alphen aan den Rijn diensten voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, BEX Beveiliging Alphen aan den Rijn.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!