Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

Beveiligers Leiden

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Professionele beveiliging inhuren? De beveiligers Leiden van BEX Beveiliging Exclusief staan 24 uur per dag voor u klaar om uw waardevolle bezittingen te beveiligen. Wij leveren ervaren, gediplomeerde beveiligingsprofessionals aan bedrijven, particulieren, horeca, winkelcentra en evenementen. Onze beveiligers zetten zich actief in voor een veilige en vertrouwde omgeving ten behoeve van onze klanten. Of u nu een gecertificeerde verkeersregelaar, gediplomeerd beveiliger of een charmante hostess nodig heeft, BEX Beveiliging Exclusief levert het en indien nodig binnen 24 uur. Al onze beveiligers zijn in het bezit van een erkend MBO diploma “beveiliger niveau 2”.
Beveiligers

Beveiligers Wat doet BEX Beveiliging Exclusief

Wat doet een beveiliger?

Een beveiliger is onder andere belast met het houden van toezicht, het signaleren van onregelmatigheden en met het optreden bij onregelmatigheden. Deze werkzaamheden vinden plaats bij verschillende soorten bedrijven en op diverse werkplekken, zoals toegangscontrole bij een haventerrein aan de poort of bij een grote instantie aan de balie / receptie. Een beveiliger kan ook toegangscontrole uitvoeren bij de entree op een evenement of uw (bedrijfs)pand. Naast de taken op het gebied van orde en veiligheid heeft de beveiliger ook dienstverlenende taken. Bij sommige bedrijven zal de nadruk zelfs meer op dienstverlening dan op veiligheid liggen. Dit geldt voornamelijk bij musea en evenementen met een heel laag risico. De beveiligende taken gaan echter altijd voor de dienstverlenende taken.
De beveiliger kan zowel in teams als zelfstandig te werk worden gesteld. In de mobiele surveillance is zelfstandigheid een pre, terwijl er bij evenementenbeveiliging vrijwel altijd sprake is van werken in teamverband.

Waar werken beveiligers?

Objecten te denken aan (bedrijfs)panden, evenementen, mobiele surveillance, musea, meldkamers, transport beveiliging, luchthavens, ziekenhuizen, gevangenissen, havens, etc.

Toezichthouders

Heeft u toezichthouders of beveiligers Leiden nodig? BEX Beveiliging Exclusief levert toezichthouders voor diverse situaties. Onze toezichthouders houden op een gastvrije manier toezicht op de algemene veiligheid in publieke ruimtes, een (openbaar)terrein, bouwplaatsen of in en om uw (bedrijfs)pand. De toezichthouders vervullen een belangrijke rol bij het handhaven van (huis)regels. Ze signaleren als eerste mogelijke knelpunten, misstanden en gevaarlijke situaties. Daardoor zijn onze toezichthouders in staat terplekke op te treden bij situaties als ongevallen, ongewenste situaties en gedrag, agressie, vandalisme, criminaliteit en (gebouw)calamiteiten.
Onze opdrachtgevers ondersteunen wij onder andere met het advies over beperkende maatregelen. Bijvoorbeeld bij het aanscherpen en verbeteren van toegangsbeveiliging. Maar ook door het fysiek inzetten van beveiligers en toezichthouders tijdens de corona periode.

Getrainde beveiligers

Om beveiliging van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werken we uitsluitend met goed getrainde en opgeleide beveiligers. We trainen onze beveiligers dan ook voortdurend op calamiteiten, ziektebeelden, drugsherkenning, hospitality en predictive profiling, zodat ze in risicovolle situaties exact weten hoe te handelen. Daarnaast werken we vanuit een klantvriendelijke interventietechniek en hebben we voldoende kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid.
BEX Beveiliging Exclusief is dé specialist in diverse beveiligingsdiensten: van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging.

Beste Beveiligers Leiden

Onze beveiliging op maat inhuren

We zijn specialist in diverse beveiligingsdiensten. Te denken aan o.a. objectbeveiliging, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging en bouwbeveiliging. Daarnaast bieden wij verschillende veiligheidsdiensten op maat aan. Zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie. Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Onze beveiligers zijn o.a. gespecialiseerd in het uitvoeren van controlerondes in en om uw (bedrijfs)pand. De beveiligers Leiden lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen behoord ook tot hun taak evenals het toezien op het deurbeleid.

BEX Beveiliging Exclusief levert bekwame medewerkers

Kies je voor de beveiligingsdiensten van BEX Beveiliging Exclusief, dan bent u verzekerd van goed opgeleid personeel. Binnen ons beveiligingsbedrijf hebben al onze werknemers minimaal het diploma "Beveiliger 2" behaald. Ook hebben veel van onze medewerkers aanvullende opleidingscertificaten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Amerikaanse beveiligingscertificaten van onder andere: ASIS, IFPO, AHLA, S2 en EXIN.

Beveiligers in Leiden

Samen met u gaan we aan de slag om beveiligers Leiden te werven die passen bij uw profiel en wensen. Als u uw klanten een veilig gevoel wilt geven en verliezen als gevolg van diefstal wilt verkleinen. Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt een adviesgesprek aanvragen voor het verzorgen van beveiliging diensten voor uw bedrijf door contact op te nemen met Bex Beveiliging Exclusief. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, Beveiligers Leiden.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!