Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

Receptiediensten Wateringen

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Als uw bedrijf ook buiten de reguliere kantooruren open is dan wilt u uw medewerkers, bezoekers en / of gasten natuurlijk op ieder gewenst moment een veilig gevoel geven. Daarvoor kunt u een beroep doen op de receptiediensten Wateringen door BEX Beveiliging Exclusief. Wij nemen de taken over van uw receptionist of portier als zijn of haar dienst er op zit en zorgen ervoor dat alle taken ook daarna adequaat worden uitgevoerd.
Receptiediensten

Receptiediensten BEX Beveiliging Exclusief

In principe doet de receptiediensten Wateringen van BEX Beveiliging Exclusief alle werkzaamheden die op reguliere uren door uw eigen personeel worden gedaan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor alle uren receptiediensten Wateringen in te huren via BEX Beveiliging Exclusief. U kunt bij het pakket aan werkzaamheden denken aan het afhandelen van telefoontjes, verwijzen van bezoekers, het beheren van sleutels of het afhandelen van parkeerbeleid zoals het bedienen van de slagboom van uw parkeerterrein en daarmee het weren van ongewenste bezoekers. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunt u ervan verzekerd zijn dat uw receptie/toegang op alle gewenste momenten adequaat wordt bemenst.

Een representatieve receptionist


Bij BEX Beveiliging Exclusief vinden wij het erg belangrijk dat onze medewerkers er representatief uitzien. Dat geldt zeker bij het verrichten van receptiediensten Wateringen. De receptionist is immers het visitekaartje van het bedrijf. U kunt er dan ook op rekenen dat uw receptionist in een goed verzorgd en herkenbaar uniform op het werk verschijnt. Daarnaast zijn de omgangsvormen uiteraard beleefd en correct. Als u prijs stelt op een medewerker die naast foutloos Nederlands ook andere talen beheerst dan zullen wij daar bij de werving uiteraard rekening mee houden. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend andere voorwaarden aan ons meegeven die voor u essentieel of wenselijk zijn. Wij doen ons uiterste best om voor u een medewerker receptiediensten te leveren die hier zo veel mogelijk aan voldoet.

Gastvrije Receptiediensten Wateringen

Een receptionist bij uw receptie geeft, zeker tijdens nachtelijke uren, een veilig gevoel. Niet alleen wordt uw pand en uw eigendommen goed in de gaten gehouden, ook uw medewerkers, gasten of bezoekers voelen zich veilig als de receptiediensten door een betrouwbare medewerker worden uitgevoerd. Het is natuurlijk fijn als uw hotel een 24-uurs receptie heeft, maar dit moet niet ten koste gaan van de kwaliteit van de dienstverlening. Door deze taak buiten kantooruren over te dragen aan een medewerker van BEX Beveiliging Exclusief kunt u ervan op aan dat alle taken naar behoren worden uitgevoerd.

Overweegt u om de receptiediensten Wateringen voor uw bedrijf uit te besteden? Dan bent u aan het juiste adres bij BEX Beveiliging Exclusief. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen als het gaat om receptiediensten of de bezetting van uw receptie. U kunt uw wensen aan ons doorgeven waarna wij voor u een receptionist of meerdere medewerkers gaan werven die voor u aan de slag kunnen gaan. Dit kan tijdens de nacht zijn, in het weekend of ook tijdens reguliere kantooruren. Vanzelfsprekend trekken wij alleen medewerkers aan die zonder problemen een VOG verkrijgen en die ook in alle andere opzichten aan onze strenge selectie voorwaarden voldoen.

Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt een adviesgesprek aanvragen voor het verzorgen van receptiediensten Wateringen voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, receptiediensten Wateringen.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!