Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

Mobiele surveillance Benthuizen

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Zoekt u een beveiligingspartner voor mobiele surveillance Benthuizen voor één of meerdere bedrijfslocaties? Neem dan contact op met BEX Beveiliging Exclusief. Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bedrijf met lokale beveiligingspartners. De dienstverlening die wij bieden in de mobiele surveillance is zeer uitgebreid. Vanuit onze vestiging in Den Haag opereren wij regionaal in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Alphen aan den Rijn en Leidschendam, hier zijn wij ook actief met onze andere veiligheidsdiensten.
Mobiele surveillance

Mobiele surveillance Wat doet BEX Beveiliging Exclusief

Alarmopvolging

Alarmopvolging is een van de diensten die wij aanbieden binnen onze mobiele surveillance Benthuizen en behoord tot de taken van onze mobiele surveillanten. Na het ontvangen van een melding door de meldkamer zal onze mobiele surveillance dienst zo snel mogelijk aanrijden naar de locatie waar het alarm afgaat. Belangrijk is dat er snel gehandeld wordt want een inbraak gebeurt in een paar minuten. En een brand kan daarentegen juist uitlopen. Een snelle en adequate handeling is van essentieel belang zodat de eventuele schade beperkt kan worden. Onze kracht is onder meer dat we gebruik maken surveillanten die de locatie ter plaatse goed kennen en die goede contacten hebben met lokale ondernemers en overheden. Kennis is in dit geval alles.
Als er een strafbaar feit begaan is, schakelt de surveillant via de meldkamer u, alsmede de politie in. Ook kan de surveillant ter plaatse glas- en braakschade (laten) verhelpen. Zodra de situatie weer veilig is wordt het alarm weer ingeschakeld en het pand veilig afgesloten.
Na elke melding worden de bevindingen van de mobiele surveillant gebundeld in een rapportage. Deze ontvangt u per e-mail, zodat u te allen tijde inhoudelijk op de hoogte bent van de aard van de meldingen.

Wanneer zet ik alarmopvolging in?

Alarmopvolging werkt altijd in combinatie met andere beveiligingssystemen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een alarmsysteem of beveiligingscamera’s. U kunt ons ook inzetten als u het aantal meldingen voor alarmopvolging wil terugdringen. Wij kunnen samen met u een beveiligingsscan uitvoeren, waarbij wij in kaart brengen hoe wij het aantal meldingen en dus ook de kosten kunnen terugdringen.

Openen- en sluiten van uw (bedrijfs)pand

BEX Beveiliging Exclusief kan voor uw bedrijf het openen en sluiten van uw (bedrijfs)pand verzorgen. Door onze kennis en intuïtie op het gebied van beveiliging is het voor bedrijven prettig als het pand door een erkend beveiligingsbedrijf wordt geopend. Het uitgeven van meerdere sleutels aan uw werknemers is hierdoor verleden tijd. Tijdens de openingsronde schakelt onze mobiele surveillant het alarm uit en verricht eventueel taken zoals het aanzetten van de verlichting en apparatuur, toelaten van de eerste werknemers, maar ook een interne controleronde van uw (bedrijfs)pand.
Tijdens de sluitingsronde controleert onze surveillant of alle ramen zijn gesloten, alle werknemers veilig zijn vertrokken en of er geen inbraak- en brandgevaarlijke situaties zijn. Na afloop wordt er een rapportage gemaakt met eventuele bijzonderheden en word het pand veilig afgesloten en het alarm ingeschakeld door de surveillant.

Doeltreffende Mobiele surveillance Benthuizen

Hospitality

Aansluitend op de opening of voorafgaand de sluiting van uw (bedrijfs)pand kunnen wij tevens uw receptie bemannen door onze Hospitality dienst in te schakelen. Gastvrij en professioneel. Wilt u uw receptiediensten uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mobiele surveillance controlerondes

Op verzoek of met een bepaalde frequentie per dag of per week kunnen onze mobiele surveillanten een interne (binnen ronde) of externe (buiten ronde) doen in en om uw (bedrijfs)pand. Hierbij word gelet op eventuele inbraak- en brandgevaarlijke situaties. En of er onbevoegde personen zich op uw terrein bevinden.

Keyholding (sleutelbeheer)

Keyholding, ofwel sleutelbeheer, betekend het veilig in bewaring nemen van de sleutels van uw (bedrijfs)pand/object . Wij nemen het sleutelbeheer van u over, wel zo veilig en efficiënt. Het uitgeven van meerdere sleutels aan uw werknemers is hierdoor verleden tijd. Alarmopvolging en keyholding zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. BEX Beveiliging Exclusief beheert de sleutels van uw (bedrijs)pand, woning of object.
BEX Beveiliging Exclusief is een door Justitie erkend beveiligingsbedrijf. Door sleutelbeheer en alarmopvolging bij ons af te nemen kunt u zich focussen op uw core business. Wij ontzorgen en regelen de rest voor u!

Meldkamer

Naast het afnemen van alarmopvolging via BEX Beveiliging Exclusief kunt u er tevens voor kiezen de meldkamer dienstverlening via ons te laten lopen. Eén aanspreekpunt voor al uw beveiligingswensen. BEX Beveiliging Exclusief neemt dit graag voor u uit handen zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt richten!
Wij zijn u graag van dienst voor de volgende mobiele surveillance Benthuizen dienstverlening:
• Professionele alarmopvolging
• Dag en nacht controlerondes (intern en extern)
• Opening- en sluiting van uw pand
• Collectieve beveiliging
• Keyholding (sleutelbeheer)
• Controle en beheer brandmeldinstallaties
• Receptie- hospitality diensten
• Aansluiting meldkamer
• Surveillance tijdens uw vakantie met de speciale BEX Beveiliging Exclusief vakantie service
Samen met u gaan we aan de slag om mobiele surveillanten te werven die passen bij uw profiel en wensen. Als u uw klanten een veilig gevoel wilt geven en verliezen als gevolg van diefstal wilt verkleinen. Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt een adviesgesprek aanvragen voor het verzorgen van Mobiele surveillance Benthuizen diensten voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, Mobiele surveillance Benthuizen.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!