Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

City Stewards Wateringen

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
BEX is al geruime tijd bekend met de City Stewards Wateringen, sinds de Corona hebben steeds meer gemeentes gebruik gemaakt van deze dienst om zo op drukke plaatsen de omgeving voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. Ook benieuwd naar wat Bex Beveiliging Exclusief kan betekenen voor uw gemeente? Bekijk onze diensten, wij van Bex Beveiliging Exclusief werken graag samen met u voor een veilige omgeving!
City Stewards

City Stewards BEX Beveiliging Exclusief

City Stewards zijn vanuit de gemeente hospitality medewerkers. Zij helpen de burgers waar mogelijk en bieden desgewenst ondersteuning aan de afdeling Toezicht & Handhaving. Naast het beantwoorden van vragen van inwoners en bezoekers van de stad, zijn zij de ogen en oren voor de gemeente op straat en kunnen zij als gastheren/vrouwen functioneren op drukke momenten en plekken of bij evenementen. Het vrijhouden van bepaalde routes/doorgangen voor de hulpdiensten, maar ook crowd control op een gastvrije en vriendelijke manier in tijd van Corona is inmiddels bij meerdere gemeente onderdeel van de werkzaamheden.

De City Stewards Wateringen medewerkers lopen in voor iedereen herkenbaar uniform. Dit verhoogt het gevoel van veiligheid bij de burgers en ondernemers. Zij kunnen fungeren als dé schakel tussen handhaving, politie en gemeente. Door de focus op hospitality en communicatie te leggen zijn zij gemakkelijk en laagdrempelig benaderbaar en een goede informatiebron voor de betrokken partijen.

Veilige omgeving met City Stewards Wateringen

Uit ervaring is gebleken, dat de aanwezigheid van City Stewards Wateringen zaken als zakkenrollerij en winkeldiefstal tevens reduceert in winkelgebieden. Voor het winkelend publiek verhoogd het gevoel van veiligheid. Gemeente Delft, Westland en Pijnacker/Nootdorp hebben hier inmiddels de effectiviteit van ingezien.

Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, City Stewards Wateringen.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!