Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

Beveiligingsbedrijven Voorburg

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
Zoekt u naar beveiligingsbedrijven Voorburg voor één of meerdere bedrijfslocaties? Neem dan contact op met BEX Beveiliging Exclusief. Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bedrijf met lokale beveiligingspartners. De dienstverlening die wij bieden in de mobiele surveillance is zeer uitgebreid. Vanuit onze vestiging in Den Haag opereren wij regionaal in onder andere Den Haag, Delft, Alphen aan den Rijn, Leidschendam en Rotterdam. Hier zijn wij ook actief met onze andere veiligheidsdiensten.
Beveiligingsbedrijven

Beveiligingsbedrijven Wat doet BEX Beveiliging Exclusief

Beveiligingsbedrijven in Voorburg en omstreken

Op zoek naar beveiligingsbedrijven in de omgeving van Voorburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! BEX Beveiliging Exclusief behoord al ruim 20 jaar tot een van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven van de Haaglanden, Rotterdam en de omgeving van Het Groene Hart. Wij zorgen voor de veiligheid van u, uw eigendommen, medewerkers en uw (bedrijfs)pand. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, professionele en betrokken partner te zijn. Met als doel het volledig ontzorgen van onze klanten op het gebied van veiligheid, beveiliging en gastvrijheid.

Professionele beveiligingsbedrijven

BEX Beveiliging Exclusief is een van de middelgrote beveiligingsbedrijven in de regio Den Haag. We handelen altijd naar de wensen van onze klanten en zetten medewerkers in die staan voor hun vak. Al onze medewerkers zijn gescreend en uitgebreid opgeleid. Om onze medewerkers vakbekwaam te houden, volgen zij regelmatig aanvullende opleidingen en trainingen.

Beveiligingsadvies op maat

Wij van BEX Beveiliging Exclusief hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en vinden onze klanten erg belangrijk, wij kijken altijd naar oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Duidelijke communicatie, betrouwbaar personeel en net dát stapje verder te gaan voor onze klanten. In de afgelopen 24 jaar hebben wij dan ook een trouwe klantenkring opgebouwd die wij koesteren en waar we trots op zijn!

Getrainde beveiligers

Om beveiliging van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werken we uitsluitend met goed getrainde en opgeleide beveiligers. We trainen onze beveiligers dan ook voortdurend op calamiteiten, ziektebeelden, drugsherkenning, hospitality en predictive profiling, zodat ze in risicovolle situaties exact weten hoe te handelen. Daarnaast werken we vanuit een klantvriendelijke interventietechniek en hebben we voldoende kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid.
BEX Beveiliging Exclusief is dé specialist in diverse beveiligingsdiensten: van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging.

Beste Beveiligingsbedrijven Voorburg

Mogelijkheden van onze beveiliging en bewaking

Zoekt u naar beveiligingsbedrijven Voorburg in uw regio? U kunt bij ons terecht voor verschillende beveiligingsdiensten. Denkt u hierbij aan objectbewaking van ziekenhuizen, schoolgemeenschappen, vastgoedbedrijven, overheidsinstantie en kantoorpanden. Bij verschillende opdrachtgevers zijn onze beveiligers niet alleen "beveiliger’’, maar ook gastvrouw of heer en verzorgen wij ook receptie- hospitality diensten. Zoals eerder aangegeven leveren wij werk op maat en naar wens van de klant. Hierin kunt u dan ook denken aan alarmopvolging, het openen en sluiten van bedrijfspanden, het begeleiden van medewerkers bij sluiting van het object, controleronden in de avond en nacht en "collectieve beveiliging" van bedrijventerreinen. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor u en uw bedrijf.

Bekwame medewerkers

Kies je voor de beveiligingsdiensten van BEX Beveiliging Exclusief, dan bent u verzekerd van goed opgeleid personeel. Binnen ons beveiligingsbedrijf hebben al onze werknemers minimaal het diploma "Beveiliger 2" behaald. Ook hebben veel van onze medewerkers aanvullende opleidingscertificaten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Amerikaanse beveiligingscertificaten van onder andere: ASIS, IFPO, AHLA, S2 en EXIN.

Beveiligingsbedrijven in Voorburg

Samen met u gaan we aan de slag om beveiligers te werven die passen bij uw profiel en wensen. Als u uw klanten een veilig gevoel wilt geven en verliezen als gevolg van diefstal wilt verkleinen. Of u nu een doortastende receptionist zoekt, een alerte objectbeveiliger of een City Steward, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt een adviesgesprek aanvragen voor het verzorgen van beveiliging diensten voor uw bedrijf door contact op te nemen met Beveiligingsbedrijven Voorburg. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, Beveiligingsbedrijven Voorburg.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!