Sinds 1999
Een waar
Begrip in
De regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden
Sinds 1999
een waar
begrip in
de regio
Haaglanden

Beveiliging Wateringen

Veiligheid door Zorgzaamheid!

BEX Beveiliging Exclusief BV is al sinds 1999 een waar begrip in de regio Haaglanden.
De beveiliging van een bedrijf, in wat voor branche dan ook, is een kwestie van vertrouwen. U wilt natuurlijk dat uw inventaris, de goederen die u verkoopt, of de mensen die uw pand bezoeken veilig zijn. Daarvoor is beveiliging in veel gevallen een noodzaak. Er is immers altijd het risico van betreding van uw pand door onbevoegden. Ook winkeldiefstallen zijn voor bedrijven die in deze branche werkzaam zijn jaarlijks een flinke schadepost. U kunt de beveiliging zelf ter hand nemen of uitbesteden aan de professionals van BEX Beveiliging Exclusief, Beveiliging Wateringen.
BEX Beveiliging Exclusief

Inbraakbeveiliging BEX Beveiliging Exclusief

Inbraken worden voorkomen met de diensten van Bex Beveiliging Exclusief. Of het gaat om een winkel of object beveiliging. Het is een feit dat winkeliers veel verlies lijden als gevolg van winkeldiefstal. Klanten die hier op uit zijn, zijn doorgaans erg geraffineerd in hun methodes om goederen te stelen. Maar niet alleen winkelvoorraad kan worden gestolen, ook eigendommen van winkelende klanten, zoals portemonnees en smartphones. Inbraakbeveiliging zoals winkelsurveillance heeft een afschrikkende werking en door de oplettendheid van de medewerkers van BEX Beveiliging Exclusief kan wellicht diefstal worden voorkomen of kunnen mensen die op diefstal worden betrapt direct in de kraag worden gevat en worden overgedragen aan de politie. Dit geeft niet alleen u als winkeleigenaar een veilig gevoel, ook uw klanten zullen zich veiliger voelen als ze weten dat er beveiliging is in de vorm van winkelsurveillance.

Veiligheid bij Beveiliging Wateringen

Als u ook graag wilt dat iedereen die in uw bedrijf, winkel, object of andere accommodatie komt zich veilig voelt dan wordt het tijd om na te denken over goede beveiliging. BEX Beveiliging Exclusief heeft hier inmiddels ruime ervaring mee opgedaan. Wij zijn actief in de regio Wateringen in diverse bedrijfstakken. Voor iedere opdracht wordt maatwerk geleverd en worden vakbekwame beveiligers ingezet. Of u nu een doortastende receptionist zoekt of een alerte objectbeveiliger, BEX Beveiliging Exclusief kan dit voor u leveren. U kunt desgewenst een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie van onze diensten. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek. Maakt u daarvoor gerust een afspraak via telefoonnummer 070 – 35 88 544. Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u ook een bericht sturen naar info@bex-beveiliging.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, Beveiliging Wateringen.
Waarom kiezen voor
BEX Beveiliging Exclusief
In de regio Haaglanden zijn wij al sinds 1999 actiefals vooraanstaand beveiligingsbedrijf.
Sinds 1999
Korte lijnen
Kwaliteit
Flexibiliteit
Maatwerk
Interesse in één van onze diensten?
Plan een adviesgesprek in.
Reviews
Wat zeggen
onze klanten
Robeco First

BEX beveiliging voert al jaren ons pandbeveiliging uit personeelsbeveiliging 24/7.

De Consumentenbond

Wij maken naar tevredenheid gebruik van hun receptiediensten en beveiliging van ons pand.

Madurodam

BEX Beveiliging verzorgt de beveiliging op het moment dat het park gesloten is.

Zeeman Distributiecentrum

BEX Beveiliging beveiligd onze werknemers en het distributiecentrum met hun jarenlange ervaring in deze branche.

Het Groene Hart Ziekenhuis

Verzorgen op de dag, avond en nacht voor de veiligheid van ons personeel, bezoekers en patiënten.

ADO Den Haag

Fijne samenwerking. Doen al jaren onze receptiediensten, beveiliging van het pand en tijdens wedstrijden voeren ze diverse andere werkzaamheden uit.

Bex beveiliging exclusief
Contactgegevens
070 - 358 85 44
info@bex-beveiliging.nl
Adresgegevens
Henricuskade 63
2497 NB - Den Haag
Bedrijfsgegevens
KvK-nr: 27259363
Neem contact met ons op
Google Maps
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
hello world!